Ticket to Ride: Japan and Italy

Ticket to Ride: Japan and Italy

Introductie tot Ticket to Ride: Japan & Italy

Beleef de magie van het snelle spoorwegnetwerk van Japan en de rustieke charme van het Italiaanse platteland met Ticket to Ride: Japan & Italy. Deze uitbreiding presenteert twee fascinerende borden die spelers meenemen op een onvergetelijke reis door zowel Oost als West.

Kenmerkende Elementen van het Spel

  • Shinkansen in Japan: Spelers kunnen de beroemde hogesnelheidstreinen van Japan bouwen, waardoor ze mogelijk extra punten kunnen verdienen, maar ook nieuwe uitdagingen hebben.
  • Italiaanse Regio's: In Italië kunnen spelers extra punten scoren door routes te voltooien die steden in verschillende regio's met elkaar verbinden.
  • Ferry Routes: De Japanse kaart introduceert ferry routes, die speciale kaarten vereisen om te claimen.

Een Spelbeurt in Ticket to Ride: Japan & Italy

De kern van Ticket to Ride blijft behouden, maar met enkele unieke twists in deze uitbreiding. Tijdens hun beurt kunnen spelers:

  1. Treinkaarten of speciale ferrykaarten trekken om hun hand aan te vullen.
  2. Een spoor- of ferryroute claimen door de benodigde kaarten in te zetten. In Japan kunnen dit de beroemde Shinkansen-routes zijn, en in Italië gaat het om routes die regio's verbinden.
  3. Nieuwe bestemmingskaarten trekken om extra doelen te stellen en meer punten te scoren.

Zodra een actie is voltooid, gaat de beurt over naar de volgende speler.

Conclusie

Of je nu droomt van het rijden met de Shinkansen door bruisende Japanse steden of het verkennen van de schilderachtige Italiaanse kustlijn, Ticket to Ride: Japan & Italy is een must-have uitbreiding voor elke fan. Elk bord biedt een unieke, cultuurrijke ervaring die je keer op keer terug zal brengen naar het spel. Pak je koffers en stap aan boord voor het avontuur van je leven!

De treintjes en spelkaarten van Ticket to Ride of Ticket to Ride: Europe zijn nodig om deze uitbreiding te spelen. Op de pagina van Ticket to Ride vind je ook een overzicht van alle Ticket to Ride spellen en uitbreidingen.