Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Mysterium Park

Mysterium Park

Welkom bij Mysterium Park!

Er zijn suikerspinnen, er is een circus, en er zijn duistere geheimen … De voormalige directeur van het park is verdwenen, maar het onderzoek liep op niets uit. Sinds die avond gebeuren er rare dingen op de kermis. Als paranormaal begaafden ben je ervan overtuigd dat een geest dit carnaval achtervolgt ... Je bent nu van plan het een kans te geven om de waarheid te onthullen.

In dit coöperatieve, op zichzelf staande spel stuurt de geest visioenen met geïllustreerde kaarten. De helderzienden proberen ze te interpreteren om bepaalde verdachten en locaties uit te sluiten. Dan grijpen ze hun enige kans aan om samen te vatten wat er met de regisseur is gebeurd. Je hebt maar zes nachten voordat het carnaval de stad verlaat ... Open je geest en vind de waarheid!

Mysterium Park speelt zich af in de lichten van een Amerikaanse kermis uit de jaren 50 en deelt hetzelfde kernmechanisme met het beroemde bekroonde spel dat het opnieuw implementeert, maar met een andere aanpak: het is kleiner en sneller, dankzij de zeer snelle installatie en vereenvoudigde regels.

Mysterium is een mijlpaal in meeslepende en opvallende ervaringen die dicht bij rollenspel staan; met Mysterium Park kun je op een meer gecondenseerde manier genieten van het hart ervan.